04.mai.2010

Nå er jeg tilbake igjen! :)Her finner du noen forslag til hvordan man kan lage hårpleie hjemme. Ingrediensene til disse produktene finner du i kjøleskapet ditt, og de er enkle og morsomme å lage hjemme.
Kuren som gir håret ditt glans på 1-2-3!:

Du trenger:
- 1/2 avokado
- 1 spiseskje med majones
Slik gjør du:
Mos avokadoen til den er jevn, og bland i majonesen. Fordel blandingen i vasket hår, spesielt i tuppene. La det virke i ti minutter og skyll deretter godt utDeilig honning og banan kur:


Du trenger:
- 1 Banan
- Honning

Slik gjør du:
Mos bananen og tilsett èn spiseskje med honning. Bland dette godt sammen. Fukt håret ditt i lunkent vann, og fordel så blandingen godt i håret. Dekk til med dusjhette og et varmt håndkle for best effekt!

La kuren virke en times tid mens du slapper av med et deilig fotbad eller en god ansiktsmaske! Skyll ut, og vask håret som vanlig.


Hva synes dere?

Er det bra jeg er tilbake?

~tipserdeg.blogg.no~


3 kommentarer

Vaflo

04.mai.2010 kl.14:26

Eg har det problemet at eyelineren min drysser elelr smører seg utover øyet mitt og eg ser ut som ein svær panda. Noken tips?

Siljemeister

04.mai.2010 kl.15:23

hei! jeg syns du burde lage dine egne tips. For dette er jo fra en nettside. har sett det før. Så du burde finne på noe selv. For det er faktisk ikke lov å kopiere fra andre sider :) men fin side!

tipserdeg

04.mai.2010 kl.22:05

Siljemeister: mange av de tipsene jeg skriver her, kan jeg fra før av, og alle tips er på en eller annen nettside, det er ikke ofte jeg må gå inn på en side for å kopiere:) men vist du ikke liker det så må du nok si det tilveldig menge, for det er utrolig menge tipsblogger, som kopierer. noe kan se ut som kopiering også men som er skrevet med egene ord:)

Skriv en ny kommentar

tipserdeg

tipserdeg

13, Trondheim

hei blogglesere<3 heter frida teresa nakarma. jeg er en jente på 13 år, som skriver om sminke,hår og mote. kom med kommentarer om tips til innlegg, og hva som kan gjøre bloggen bedre og om hva som er bra (?) ______________________________________ kontakt meg? fridanakarma@hotmail.com fridus96-nettby ;) kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits