Skjønnhetstips

Jeg tenkte jeg kunne gi dere litt skjønnhetstips:En naturlig, såkalt nude look på neglene er en favoritt hos mange. Men er du usikker på hvilken rosa- eller beigefarge du skal velge? Hold neglelakkflasken opp mot innsiden av håndleddet ditt. Den riktige lakkfargen skal friske opp hudfargen din, ikke gå i ett med den.

Kriseløsning for røde, hovne kviser: Ta på øyendråper (slike som skal gjøre øynene klarere), det demper hevelse og rødflammethet, og får blodkarene til å trekke seg sammen. Har du natten på deg, men mangler en spesialkrem til utbruddet, er tannkrem kjent for å tørke ut kviser.

Dersom du har bomma litt med makeupkosten eller kajalen, er beste måte å rette opp feilen på å bruke en q-tips med litt foundation på. Det fungerer som et viskelær. Med vann risikerer du å lage skarpe kanter som er vanskelige å jevne bort.

Et par dager før du skal farge håret ditt, bør du gi det masse næring, gjerne i form av en proteinkur etterfulgt av en fuktighetskur. Et sunt hår tar bedre og jevnere til seg pigmentene fra fargen enn tørt og livløst hår.Håper du likste tipsene mine(?)~tipserdeg.blogg.no~


7 kommentarer

Ida Marie

23.apr.2010 kl.16:00

ja :D

anette :-)

23.apr.2010 kl.22:42

bra tips :-D

<3 Natalia

23.apr.2010 kl.22:42

likte dei ja :D

Janneke

23.apr.2010 kl.23:21

nyttige tips da! :D

Gina :)

24.apr.2010 kl.11:23

brae tips . Jeg likte denne bloggen:)
FAST LESER :D elsker bloggen din ^^

theluxe

24.apr.2010 kl.22:20

veldig fine tips!

Skriv en ny kommentar

tipserdeg

tipserdeg

13, Trondheim

hei blogglesere<3 heter frida teresa nakarma. jeg er en jente på 13 år, som skriver om sminke,hår og mote. kom med kommentarer om tips til innlegg, og hva som kan gjøre bloggen bedre og om hva som er bra (?) ______________________________________ kontakt meg? fridanakarma@hotmail.com fridus96-nettby ;) kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits