Flere tips om hvordan sminken kan holde hele dagen

Jeg har sett litt rundt på nettet, og der fant jeg andre måter og holde sminke lenge på.


En ren start:
Sørg alltid for å begynne med et rent og friskt ansikt! Fjern ALLTID sminken om kvelden før du legger deg, og tilfør nok fuktighet. Bruk en skrubbekrem jevnlig i ansiktet, men helst ikke mer enn et par ganger i uken

.


Jevn og fin hud:
For et ekstra holdbart resultat, kan du starte med en foundationprimer:

Primer skal gi en jevn og perfekt hud, så bruk den til de viktigste anledningene. Til hverdags kan du heller bruke en god dagkrem og gjerne et serum en halvtime før du tar på foundation.
Det gjelder å få gode rutiner om morgenen. Om du for eksempel vasker og tar på krem før frokosten, er huden klar for makeup etterpå.


Reaktiver sminken:
Påfør sminke kun i de deler av ansiktet du virkelig trenger det, og bruk en svamp og lette bevegelser til du synes det dekker godt. Ved å være lett på hånden, bidrar du til at resultatet blir friskt og naturlig.

 Bruk pudder oppå foundation for lenger holdbarhet. Glemmer du pudderet kan du fort bli blank og foundation kan fortere bli skjoldete og forsvinne.Pudderet påfører du med en stor kost, og de samme lette bevegelsene. Bank alltid av overflødig pudder før du starter, og påfør med sirkelbevegelser til du er fornøyd med resultatet.

Vil du «reaktivere» makeupen i løpet av dagen, ha en liten sprayflaske med vann i vesken, og fukt ansiktet når du har behov for det. Mens ansiktet fortsatt er vått, kan du bruke enten fingertuppene eller en svamp til å fordele foundation, pudder og concealer du allerede har på.

Flotte øyne:
Bruk en nøytral pudderøyeskygge som base, og påfør så eyeliner  (hvis sistnevnte er noe du bruker, ikke alle gjør det). Ta så på et nytt, lett lag med øyenskygge, før du går over til å arbeide med vippene.~tipserdeg.blogg.no~

7 kommentarer

Annie ;¤

07.apr.2010 kl.20:37

bra tips :D

08.apr.2010 kl.15:07

takk for tips....

Catharina

08.apr.2010 kl.15:17

nå er de som meldte seg på blogg vs blogg trekt ut, ble det deg?

sarah

08.apr.2010 kl.15:23

tuuusen taakk :) du også ;)

08.apr.2010 kl.15:39

er dette generelle tips?:)

08.apr.2010 kl.15:51

jeg lurer også på om dette er generelle tips eller noe man skal gjøre noen gang likzm?:)

tipserdeg

08.apr.2010 kl.15:57

Anonyme: Ja,noen av disse skal dere helst gjøre så ofte som mulig, mens noen litt kjeldenere men de er generrelle tips.

:)

Skriv en ny kommentar

tipserdeg

tipserdeg

13, Trondheim

hei blogglesere<3 heter frida teresa nakarma. jeg er en jente på 13 år, som skriver om sminke,hår og mote. kom med kommentarer om tips til innlegg, og hva som kan gjøre bloggen bedre og om hva som er bra (?) ______________________________________ kontakt meg? fridanakarma@hotmail.com fridus96-nettby ;) kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits