Smink deg voken


Det er ikke alle dager vi føler oss like våkne. Kanskje har du sovet dårlig

1.Første tips er å legge en shimmerøyenskygge eller kajal - som nesten matcher hudtonen din - i en V-form rundt øyekroken. Dette vil både kunne åpne blikket ditt, og veie opp for blålig hud som man gjerne har i dette området.

2.En annen idé er å legge en lys rosa eller ferskenfarget kajal på våtlinjen under øyet. Dette vil både kunne få øynene dine til å se større ut, og bidra til et med våkent blikk.Eyeliner-triks:
1) Start med et bart øyelokk, eventuelt legg litt øyebase/primer på for godt feste. Velg en eyeliner du føler deg komfortabel med, helst en med en fin, liten kost. Den gjør påføringen enklere. Både våt eyeliner og gelliner fungerer til denne looken.

2) Dra huden på det øvre øyelokket lett i retning tinningen. Se ned, og legg børsten flatt mens du påfører produktet helt ned mot vippekanten langs hele øyet.


3) Gjenta prosessen et par ganger slik at fargen blir intens, og la nå stripen bli noe tykkere og fjerne seg litt mer fra vippekanten. Når hele streken har blitt 2-3mm tykk, lar du være å legge lineren helt innerst ved øyet, men gjør den stadig tykkere mot ytre del av øyet. Følg hele tiden øyets naturlige form.

4) Får å få en fin bue/vinge på lineren, følg vinkelen fra øyets ytre kant og opp mot toppen av øret. Dette vil gjøre at formen passer til ansiktet ditt. Avslutt linjen med en svak spiss etter halvannen centimeter.


5) For en komplett look, avslutt med vippetang som buer godt, og en volummascara. Dette vil gi deg et åpent og dramatisk blikk.


~tipserdeg.blogg.no~7 kommentarer

¢¾ Mona -vil du bli tegnet?

22.mar.2010 kl.16:06

bra tips! :)

<3 kaja, kommenterer tilbake!

22.mar.2010 kl.16:08

bra tips, !

22.mar.2010 kl.16:44

kan du legge ut noen tips om hvordan man får hvitere tenner , siden jeg pusser alltid tennene og noen ganger bruker jeg fluor munnskyll men det hjelper ikke for å få hvite tenner.. så jeg lurte på om det var noen ann måte å gjøre det på

23.mar.2010 kl.16:03

takk for tips :)

oda<3

23.mar.2010 kl.16:04

du har utrolig brae tips !

bloggleser

23.mar.2010 kl.16:15

elsk bloggen din:)

ELISE

23.mar.2010 kl.16:20

endelig har du begynt og blogge igjen !;o

Skriv en ny kommentar

tipserdeg

tipserdeg

13, Trondheim

hei blogglesere<3 heter frida teresa nakarma. jeg er en jente på 13 år, som skriver om sminke,hår og mote. kom med kommentarer om tips til innlegg, og hva som kan gjøre bloggen bedre og om hva som er bra (?) ______________________________________ kontakt meg? fridanakarma@hotmail.com fridus96-nettby ;) kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits