Få sterke negler

Få sterke negler ved og følge disse smarte tipsene:

Dette viste du kanskje ikke:
Alt som påvirker hårveksten, påvirker også negler og hud. På vinteren er det derfor lurt å bruke vanter for å unngå at hendene blir veldig kalde. I tillegg kan det være lurt å smøre ofte med en håndkrem.

Pleiende olje
Det er ofte er gamle kjerringråd som fungerer best i lengden, og anbefaler derfor å mykgjøre negler og neglebånd ved hjelp av olje.
? Hell oljen i en bolle, og sitt med hendene oppi i ti til femten minutter. En kickstart-behandling, som fungerer fint når du har forsømt neglene en stund.


Har du ikke negl-olje, er det helt greit at du bruker vanlig matolje.
Selv om du merker forbedringer etter en slik behandling, kan det være greit å vedlikeholde. Ved å smøre en dråpe olje på fingrene hver dag holder du neglebåndene myke og smidige, og neglene sterke.


Varmvoks og manikyr
Om du skulle ønske å gå grundigere til verks, vil negledesigneren også anbefale deg en tur i hudpleie- eller neglepleiesalong.

 I flere salonger tilbyr de varmvoks-behandling som virker pleiende på tørre og sprukne hender og negler.
Når du først er i salongen kan du også spandere på deg en manikyr, slik at neglene blir ordentlig filt og lakkert.Å støpe på negler er derimot ikke så lurt når du har svake negler, da det kan gjøre neglene ennå skjørere.


Kosthold og vitaminer.
Enkelte vitaminer sies å ha en innvirkning på neglenes tilstand,men i følge noen kan det ikke regnes som en vidunderkur.

  Kosttilskudd har ingen dokumentert effekt. Derimot burde man heller fokusere på å få i seg et normalt og sunt kosthold, slik at man opprettholder den naturlige veksten og sunnheten.
~~tipserdeg.blogg.no~5 kommentarer

cathrine

13.feb.2010 kl.21:03

sv: tusen takk, skjerfet er fra gina, til 129 kr :)
har kjempesterke negler fra før av jeg, vondt å klippe de ;- )

LSK- Les du les eg!

14.feb.2010 kl.14:29

Det var gode tips.
Nice, brae tips!

Hanna

14.feb.2010 kl.21:19

Takk for tipset, det er noe neglene mine trenger;)

Skriv en ny kommentar

tipserdeg

tipserdeg

13, Trondheim

hei blogglesere<3 heter frida teresa nakarma. jeg er en jente på 13 år, som skriver om sminke,hår og mote. kom med kommentarer om tips til innlegg, og hva som kan gjøre bloggen bedre og om hva som er bra (?) kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits