Hvilke farger passer deg?


Har du hørt om varme og kalde mennesker? Men uten at det er vondt ment? Det sies at du bør finne ut om du har naturlig varme eller kalde toner i huden. Dette hjelper nemmelig på hvilke farger du burde velge mest, hvordan farge du passer tilog hvilken farge du kan bruke i klær og sminke.


Her får du et godt tips:
Se på underarmen( under armen din, der pulsen din er) din og se nøye på blodårene dine. Er blodårene dine blå, vil det si at du passer mest til kalde farger. Er de grønne vil det si du passer til det motsatte, dette er et kjempe kult råd og følge!

Her får du se hva som er forsell på kalde farger og varme farger, for de som ikke vet det:

Som du ser er grønt , rosa, blått og lilla farger som er kalde.


Her ser du at foreksempel rosa går mere over til rødt, og her er det kraftigere gultoner. Husk at du må se på en og en farge får og se forsellen onklig.


TRINN 1: finn riktig farge på leppestiften/glossen
Når du ska velge deg farge til leppene er det noen viktige ting du må passe på! Hudtonen, og størelsen på leppene dine. En regel er at lysere fargetoner fremhever og forstørrer, mens mørke farger forminsker. Så velg lyse farger til små lepper, og om du vil forminke leppene dine velger du mørke farger.

Når det gjelder huden, er rosa og kirsebærfarger fine til lys hud, da skal du være forsiktig med gule eller brune toner. Til olivenfarget hud kan bruntoner være flott, bare man holder seg unna de lyeste nyansene. Om du har gul undertone i huden kan dype kirsebærfarger og dype bruntoner bli fint, mens oransje og rødt ikke er like heldig.

TRINN 2: finn riktig hårfarge
Håret ditt er veldig viktig og viser masse av personligheten din. Derfor er det viktig og ha riktig hårfarge! Har du varm hudtone kan gyllenbrunt og kastanjebrunt være fint, gjerne med noen rødlige eller gylne sjatteringer. Kalde brune og blonde toner er fint til kald hudtone. Kombiner gjerne med honningfargede striper. Er du rødhåret, er en generell regel å holde seg unna røde farger. Ta gjerne kontakt med frisøren din som kan vet hva som passer akkurat deg.

TRINN 3: finn riktig farge til klærene dine
Lys hud med kald tone passer til kalde farger, gjerne mørke farger med blå undertone. Medium hudfarge passer best med primærfargene, gul, rød og blå. Husk å legge merke til undertonene. Mørk hudfarge kler hvitt og lyse farger.

TRINN 4: finn den riktige neglelakken
Vær nøye med neglelakkfargen også. Alle detaljer teller, og å ha en fin neglelakk kan være det som løfter et helt antrekk. Er hudtonen din lys og kald vil alle bærfarger være fine til deg. For deg med medium hudfarge kan de aller fleste farger brukes. Med neglelakk er det lov å være litt vågal, men blir uansett penest om du passer på å ha riktig undertone. For de mørke hudtonene er de dype lilla- og rødfargene finest.
En ambefaling er Depend som finnes i mange farger!


~tipserdeg.blogg.no~
5 kommentarer

Sandra - Spørr om venn !?

11.feb.2010 kl.17:00

Jeg skal ha andre konkurranser, men med andre farger ! Kjanse da !

http://solasa.blogg.no/1265736288_konkurranse_.html#comment

Veronica

11.feb.2010 kl.18:36

Hvordan finner man ut hvordan farger å sånt man kler best? :)

Går det ann å ta en test på internett, eller dra ett sted for å finne det ut? hihi. Og svar på min blogg :)

Sara

14.feb.2010 kl.21:44

Du har en bra blogg:D

helt eni depend er dest!

Magnus

15.feb.2010 kl.15:35

Ok, ikke det at jeg bryr meg, eller at det har noe å si for meg, men er det de du bruker selv? Du er jo veldig flink til å lage mønstre osv!!!

Magnus;P

tipserdeg

15.feb.2010 kl.15:37

Magnus:

ikke før, men nåja ;)

Skriv en ny kommentar

tipserdeg

tipserdeg

13, Trondheim

hei blogglesere<3 heter frida teresa nakarma. jeg er en jente på 13 år, som skriver om sminke,hår og mote. kom med kommentarer om tips til innlegg, og hva som kan gjøre bloggen bedre og om hva som er bra (?) kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits