Sminketips

Her ska dere få se noen sminketips, som ambefales og du kan teste ut!


Det er ikke mye sminke som skal til for å få deg til å se frisk og opplagt ut. I år er det den naturlige sminkelook-en som gjelder, derfor handler det også om ordtaket "less is more

Om dagen er det spesielt viktig og ikke bruke for mye sminke!
Et godt råd er at du kan bestemmer deg for er tidspunkt og legge sminken, foreksempel at du ska legge sminken på 5 min(husk: dette bare er et eksempel) dette gjelder dagssminken.

- Før du begynner å legge sminke, er det viktig å påføre mye fuktighet ? en god dag- og øyekrem er å anbefale. Tørre partier kan gi ujevn farge og ellers ikke se så friskt og godt ut.
Denne øyenkremen har jeg, den er kjempegod! og ambefales av meg.


-
Start så med foundation eller farget dagkrem til å jevne ut hud og farge. Hvis du har god farge fra før, kan du bruke et solpudder som du tar på med en kost. Legg eventuelt et lett strøk pudder over kinnebena, pannen og på hakepartiet. Dekk over røde flekker og røde partier rundt nesen.

-Bruk en concealer (dekkende krem) under øynene, og på steder i ansiktet der du vil skjule ujevnheter og flekker. Et godt tips er å bruke concealer i øyekroken inn mot nesen. Det gjør at du vil se mer våken ut.

(concealer), kjøpes på butikker som H&M


-
Ta på brun eller sort maskara, og legg litt gloss på leppene.
~tipserdeg.blogg.no~


6 kommentarer

Muusa - 16 år GIFT

10.feb.2010 kl.18:00

kjempe fin blogg!

du skriver fint:)

hvis du hadde kommentert tilbake, hadde det vært kjempe koselig!:)

takk på forhånd!

Kathrine

10.feb.2010 kl.18:00

Takk for tips! Kjempefin blogg.:-)

Marit

10.feb.2010 kl.18:05

du har fine tips :)
fint tips! : )

Silje, Eirin og Erikka

10.feb.2010 kl.20:35

jeg har den øyenkremen, men hva er den til egentlig ? :D

tipserdeg

11.feb.2010 kl.15:02

Silje, Eirin og Erikka:

øyenkremen gjør at øynene dine ser friskere ut og mere åpne, den er også god til øynene , bra du spør, for dette kommer det mere om i ukens ambefaling som jeg har tenkt og begynne med :))

Skriv en ny kommentar

tipserdeg

tipserdeg

13, Trondheim

hei blogglesere<3 heter frida teresa nakarma. jeg er en jente på 13 år, som skriver om sminke,hår og mote. kom med kommentarer om tips til innlegg, og hva som kan gjøre bloggen bedre og om hva som er bra (?) kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits