Sommer moten 2010

Her ser dere hva som kommer til og bli moten til sommeren, jeg har skrevet litt om det på et tiligere innlegg, men her kommer dere til og få se mere !

-
Skulderputene har kommet tilbake, nå kan dere bare begynne og venne dere til og ha litt ekstra bred last der oppe ! Disse som var populære på 80-tallet, dette går også under at puffermer er også tilbake fra 80-tallet ! flere kjendiser som Rihanna, Beyonce og mange andre kjendiser, kler seg i dette, de har det både i sjorter og kjoler.

-høyhelte tresko kommer til sommeren, denne er helt ny og du kommer til og se en del av den i gatene i sommer, de  er kjempekule, men de finnes nesten bare i veldig høye, det er sjeldent du finner disse i passe høyde.  Her får du en titt på sommerens nyeste mote.

- Her kommer også en mote som har kommet tilbake fra 80-tallet, nemmelig sykkelshortsen ! Etter som denne moten er så ny, er det ikke sikkert at den blir brukt så mye. Sykkelshortsen er trang og skal helst brukes under kjoler.


-Her er en av sommerens mest populære mote! Denne har dere kanskje allerede begynt og brukt i selskap osv....
Og dere har garnatert sett den før. skjørt over singletten, du kan hjerne ta et strikkbelte over for og holde det opp: Det som er bra, er at du kan kjøpe dette sammenhengende på nesten alle butikker, dette ambefales!
Her har du et eksempel på sammenhengende

-Skjorte over tightsen er også en mote som allerde folk har begynt og brukt. Det er kjempekult, og veldig populært, denne moten vil fortsette, skjorten er ofte rutete, dette kan du kjøpe på de fleste butikkene ! Bruk også strikkbelte over!~ tipserdeg.blogg.no ~
3 kommentarer

www.stineogkari.blogg.no

10.feb.2010 kl.16:40

kjempe gode tips :- D

Marit

10.feb.2010 kl.17:04

fine tips<3 kan du nevne en eller noen butikker som selger sammenhengende skjørt og singletter?

tipserdeg

10.feb.2010 kl.17:06

Marit: jeg har sett de på Vero moda, Bik bok, og tror de har det nå på H&M , tror de har det på Cubus også :-))

Skriv en ny kommentar

tipserdeg

tipserdeg

13, Trondheim

hei blogglesere<3 heter frida teresa nakarma. jeg er en jente på 13 år, som skriver om sminke,hår og mote. kom med kommentarer om tips til innlegg, og hva som kan gjøre bloggen bedre og om hva som er bra (?) kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits