Vil du ha langt hår?

Tålmodighet er det viktigste redskapet for deg som sparer til langt hår. Likevel er det flere ting man kan gjøre for at spareprosessen skal gå både raskere og enklere.Det handler ikke bare om å få håret langt nok, håret skal også ha god kvalitet for å se bra ut.

NB: et godt tips nårdu ska børste ut flokene, er å begynne nederst på floken og fortsette oppover. Det gjør at floken ikke samler seg opp til en verre floke på tuppen av håret !

Lange lokker går aldri av mote. Å la håret vokse virker som en enkel nok sak, men for at håret skal forbli sunt og beholde sin vitalitet kreves rett behandling. Det mest essensielle er vitaminer, kosthold, rutiner, levemåter og produktutvalg. For å unngå at håret skal tørke ut og bryte av i løpet av tiden man sparer til langt hår, må man foreta enkle, men nødvendige knep.


Langt hår er ikke særlig vedlikeholdsvennlig og krever en del stell. For at langt hår skal holde seg tykt og sunt er det viktig å regelmessig klippe bort slitte tupper, og bruke leave-in produkter som kan hjelpe og holde på styrke og fuktighet.

ambefaler Redken.

Håroljer er også et alternativ til leave- in produkter. Kosthold kan også gi utslag på håret ditt. Så vær bevisst på hva du spiser. Regelen er å få i seg nok grønnsaker som er rike på B-vitaminer. Særlig B6 og B5, samt mineraler som magnesium og sink.~ tipserdeg.blogg.no~
2 kommentarer

10.feb.2010 kl.15:30

hvor får man kjøpt derre leave-in produktene?

tipserdeg

10.feb.2010 kl.16:34

Anonym: leav-in produktene kan kjøpes på vanlige matbutikker,men ambefaler deg og kjøpe de på frisørsalonger, fordi der er det bedre utvalg og du kan få tips fra frisører med erfaring ! :-))

Skriv en ny kommentar

tipserdeg

tipserdeg

13, Trondheim

hei blogglesere<3 heter frida teresa nakarma. jeg er en jente på 13 år, som skriver om sminke,hår og mote. kom med kommentarer om tips til innlegg, og hva som kan gjøre bloggen bedre og om hva som er bra (?) kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits