Oppskrifter på ansiktsmaske !

Innfo: Mandelolje er en ganske fet olje som egner seg godt til fet og sensitiv hud. Mandelolje får du kjøpt på dagligvarebutikken og i apotek og koster omlag 100 kroner for 100ml.
Grunnen til at noen bruker agurker rudt øynene, er fordi den har en sammentrekkende og oppstrammende efekt som glatter ut og reduserer poser.


Her er noen av maskene som er gode og ambefales ! :

Bananmasken:
du begynner med å mose en hav banan, dette gir en mineralrik, og nærende maske. Hvis huden din er veldig tørr, tilsett litt mandelolje! denne skal være på i ca. 10-15 minutter, så fjerner du med varme kluter og varmt vann. veldig enkelt !


Løftende eggmaske:
du starter med og stivpiske en eggehvite, og smør på huden, denne ska sitte i omtrent 7 minutter. Ambefaler denne masken til de som ønsker et løft på huden. denne fjernes med varme kluter og varmt vann. veldig enkelt !


Energimaske:
Legg skiver av appelsin på huden for å få energi. Dette er spesielt bra for grå, sliten eller pigmentflekket hud. Fjern med varme kluter og varmt vann.~ tipserdeg.blogg.no ~Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

tipserdeg

tipserdeg

13, Trondheim

hei blogglesere<3 heter frida teresa nakarma. jeg er en jente på 13 år, som skriver om sminke,hår og mote. kom med kommentarer om tips til innlegg, og hva som kan gjøre bloggen bedre og om hva som er bra (?) kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits