10 motetips til deg


Her har dere 10 motetips og kose dere med:

1.  Vidt skjørt som sitter langt opp mor midjen, med en fin singlett kommer til og bli høstens og sommerens mest brukte anntrekk. skjørtet kan gjerne være litt kort og i en skarp, fin farge !

2.Ikke bekymre deg dersom det du har på deg ikke matcher perfekt, ofte er et mer tilfeldig sammensatt antrekk mer vellykket enn ett som henger sammen fra topp til tå!

3.Lage/ pynte sine egene klær er faktisk også plitt mote nå, kanskje du kan sy på noen knapper? Noe annet som er blitt populært men som også alltid har vært det er at man til sommeren, klipper opp buksene sine til knebukser, og så brette de opp til skjorts . KULT!4.Sørg alltid for å ha en enkel bomullscardigan i skapet ditt, den kan brukes til alt.
 veldig lurt vist du ikke har noe som matcher til buksen.

5.Prøv på alle dine favorittklær mens du forsøker å huske hvordan de passer deg og ser ut på kroppen din, samt hvordan fargene passer. Deretter drar du ut og shopper etter klær med samme passform som dine favoritter i skapet. Se etter lignende stoffer, form, lengde og farger.

6.Vis frem den mest flatterende delen av kroppe din ved å kombinere mer ettersittende plagg sammen med løse plagg. Ensfargede antrekk vil virke slankende, så ikke bryt opp med for mange farger dersom du ønsker å se smalere ut.

7. sikkerhetsnåler er en av den nye moten, noe av dette kan være øredobber. Det er selvfølgelig vanlige øredobler, men de ser ut som sikkerhetsnåler. Disse finnes i mange knæsjfarger! KULT!  du kan også lage dine egene øredobber ved å perle de, dette kan også kjøpes.

8. Om bena dine er fyldigere på innsiden, kan du bruke et skjørt med spiltt på utsiden. Er bena fyldigere på utsiden kan splitten være midt på skjørtet. SMART!

9. skinnjakker og tøysko er den kuleste moten om du vil være litt tøff. Tøyskoene finnes i mange farger og varianter kawasaki, vans og converse!
5 kommentarer

08.feb.2010 kl.14:36

(Y)

Karoline

08.feb.2010 kl.14:53

Brae tips!<3

09.feb.2010 kl.20:19

vet du hvor man kan få kjøpt de øredobbene?

Marit

09.feb.2010 kl.20:21

brae tips og bra blogg<3

tipserdeg

09.feb.2010 kl.20:25

Anonym: jeg har sett de på bikbok for en stund siden :)

men de er ganske enkle og lage selv også, da kan du kjøpe øredobbelkroken på ponduro/hobby butikk , og perlene der også, da kan du perlene hva du vil og henge kroken på ;-)

Skriv en ny kommentar

tipserdeg

tipserdeg

13, Trondheim

hei blogglesere<3 heter frida teresa nakarma. jeg er en jente på 13 år, som skriver om sminke,hår og mote. kom med kommentarer om tips til innlegg, og hva som kan gjøre bloggen bedre og om hva som er bra (?) kos deg!

Kategorier

Arkiv

hits